РАДІ ВІТАТИ ВАС НА САЙТІ КЗ "ЧЕРНІВЕЦЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА №3"

Відпочинок (27.09.24)

Відпочинок

27 вересня, в рамках святкування Дня туризму та з метою популяризації українського екотуризму, ознайомлення з природою, класні керівники Каруценко А. Я. та Козачук В.Ю. організували для учнів 6-А та 6-Б  класів захоплюючу екскурсію в природу. Локацією для проведення екскурсії педагоги обрали найбільший парк міста Чернівці – парк Реформації (Жовтневий).

Програма екскурсії включала невеличкий пішохідний маршрут, під час якого юні туристи мали змогу дослідити навколишній світ, отримати нові враження, навички орієнтування на місцевості та насолодитися красою природи рідного краю.

Варто відзначити, що школярі не лише спостерігали за природою, а й грали в рухливі ігри та як справжні туристи активно долучалися до приготування їжі: смажили шашлики, ковбаски та пекли картоплю на вогнищі. Це стало чудовою можливістю для розвитку їхнього командного духу та вміння співпрацювати в команді.

 

Екскурсія була наповнена позитивними емоціями, усмішками та дружнім спілкуванням. Погода сприяла відпочинку теплим осіннім сонцем.

Ми щиро вдячні всім, хто долучився до організації цієї події. Віримо, що такі заходи не лише розширюють світогляд дітей, а й допомагають їм відчувати себе частинкою природи.

Сподіваємося на нові зустрічі в природі, щоб продовжувати досліджувати красу нашого краю разом🍁🍂