РАДІ ВІТАТИ ВАС НА САЙТІ КЗ "ЧЕРНІВЕЦЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА №3"

По Україні з краю в край ходить святий Миколай (15.12.2021)

                              Під такою назвою 15 грудня 2021 року відбулось заняття в рамках роботи книжкового клубу «Книголюб», присвячене відзначенню чарівного свята – Дня святого Миколая.

День Святого Миколая є одним із найочікуваніших, найулюбленіших та найшанованіших у році, день, перед яким усі дітлахи намагаються бути якомога чемнішими та допомагати дорослим. От і в цей день члени клубу – учні 6-9 класів допомагали прикрашати шкільну бібліотеку.

Почали з виготовлення своїми руками Книжкової Ялинки. Для її створення знадобилися підручники та дитячі книжечки зеленого кольору, дитяча фантазія і через деякий час незвичайна новорічна красуня була зроблена. Прикрашали свою ялинку діти літературними героями та іграшками з паперу, зробленими власноруч. Крім того діти змайстрували Вертеп, який став окрасою новорічної інсталяції.

Бібліотекарка познайомила дітей з історією виникнення свята, його звичаями та традиціями. Потім діти переглянули відео презентацію «Як називають святого Миколая в різних країнах світу та переглянули український фільм «Пригоди S Миколая».